OPENINGSUREN

maandag tot donderdag
8-12 uur en van 13-18 uur

vrijdag
8-12 uur en van 13-17 uur

zaterdag
8-12 uur

Wie zijn we

Staalhandel Vaesen NV is een kleine groothandelaar (maar ook een grote kleinhandelaar) die gemiddeld 1.000 ton staal op voorraad heeft liggen. Door de ruime stock zijn onwaarschijnlijk korte levertermijnen mogelijk  (binnen 24 uur).

Meer info

Onze producten

In de werkplaats zagen we, zonder meerkost, profielen recht of in verstek en voorzien we ze van gaten. Seriewerk waar zagen, knippen, plooien, ponzen, boren en lassen aan te pas komt, voeren we zonder problemen ter plaatse voor u uit.

Bekijk het hele aanbod

Staalhandel Vaesen NV

Europalaan 3 (Nolimpark)
3900 Overpelt
T: +32 (0)11 64 79 47
F: +32 (0)11 66 42 88
E: info@vaesenstaalhandel.be

Contacteer ons

Staal

Naast een breed gamma in handelsstaal, hebben we een ruime voorraad speciale producten zoals cortenstaal, hardox, vleugelbuizen, gegalvaniseerde kokers, …

staal
Bekijk alle producten

Inox en aluminium

Non-ferro metalen zijn edelmetalen. In ons magazijn vindt u een grote voorraad inox en aluminium buizen, kokers, hoekijzers, U-ijzers, …

inox_aluminiium
Bekijk alle producten

Knip-, plooiwerk en walsen

Wij maken voor u plooiwerken en gewalste materialen op maat. U bezorgt ons een tekening van het gewenste materiaal en wij doen de rest.

knipwerk
Bekijk alle diensten

Inox balustrades/trapleuningen

We bieden zowel doe-het-zelf-pakketten aan als volledige uitgewerkte balustrades (gemonteerd door een van onze vakmannen).

inox_balustrade
Bekijk alle producten

Alles voor de bouw

Zowel de zelf-bouwer als de aannemers kan bij ons terecht voor alle stalen materialen die u nodig heeft tijdens bouwwerken.

alles_voor_bouw
Bekijk alle producten

Lascentrum

We voeren alle herstellingen uit aan uw lasposten (ongeacht het merk) en lastoortsen. We zijn ook erkend verdeler van Migatronic en van GCE.

constructie

Nieuws